Az egyén, a közösség,
a vállalkozás
fejlesztője.

Szolgáltatások

 

Corporate Coaching

"A legfontosabb dolog a kommunikációban az, hogy meghalljuk, ami nincs elmondva."
Peter F. Drucker

"A változás lehetőség, az élet része. Ugyanakkor fontos, hogy a változás/változtatás megfelelő időben történjen." Zachár Mónika

Felsővezetőként vettem részt az első coaching folyamatban. Nem ismertem a módszert, mégis izgatottan vártam. Meglepő és egyben meghatározó élményben volt részem. Nyugodt, kellemes találkozó keretében oszthattam meg gondolataimat, érzéseimet a munkámról és a magánéletemről. Megtetszett. Biztonságban éreztem magam, elképzelhettem a lehetetlent.  Gazdagító és kifizetődő élményben volt részem. Változásom és a fejlődésem nem csak a saját életemre volt pozitív hatással, hanem a környezetemben élő emberekre is. Így eldöntöttem, hogy megtanulom a szakmát, és ezzel a módszerrel segítek a hozzám fordulóknak. Tagja vagyok a CoachOk szakmai szövetségének.
A coaching az egyén fejlődéséről szól. A coaching egy támogató folyamat, a coach nem tanácsadó, hanem kérdésekkel segíti az ügyfelét, hogy megtalálja saját belső erőforrásait, amik számára a legjobb megoldáshoz vezetnek. A coach a folyamatért felelős, adhat ötleteket és alternatívákat, de a döntést mindig az ügyfélnek kell meghoznia.  A jó coach képes arra, hogy megfigyelje és kifejezze az ügyfél belső gondolatait, érzelmi folyamatait, értse és tisztázza a kimondott szavakat, és a ki nem mondott gondolatokat, érzéseket. A folyamat eredményeként, az ügyfél rálát az eseményekre, felfedezi gondolatainak, érzéseinek és cselekedeteinek mozgatórugóit.
Corporate coachként az alábbi témakörökben tudok segíteni a hozzám fordulóknak:
Üzleti élet/Vállalkozás fejlesztés
Vezetői képességek fejlesztése
Munka-magánélet egyensúlya
Pályaorientáció
(ki)Útkeresés
Önismeret/Életvezetés
Üléseim bizalomra épített egyéni beszélgetések. Egy coaching folyamatban minimum 5 ülés szerepel, ülésenként 90 perc időtartamban. Ár: 15.000Ft+Áfa/alkalom.

Felnőttképzés nyilvántartási szám: 00690-2011

Ajándékozz coachingot! :)
att00061.jpg

Érdekel a szolgáltatás, személyes konzultációt kérek!

Rólam mondták

Egy folyamatos belső feszültséget éreztem...nagyon sok kérdésem volt, amire...

Gábi - Corporate Coaching

Mikor pályaorientációs tanácsért fordultam Mónihoz, érdekes kérdésekkel...

Tölgyes István - Corporate Coaching
további rólam mondták »

Szolgáltatások

Iránytű (nem csak) vezetőknek

"Ha azt szeretnéd, hogy a dolgok valóban tovább

CV Tuning

Képzés, tanácsadás álláskeresőknek

tovább
további szolgáltatások »