Az egyén, a közösség,
a vállalkozás
fejlesztője.

Rólam mondták

Ezen az oldalon ügyfeleim által megfogalmazott gondolatok olvashatóak a munkámról, coaching élményeikről, tapasztalataikról.

Szívesen fogadom a további véleményeket, segítve ezzel munkámat, fejlődésemet.

Egy folyamatos belső feszültséget éreztem...nagyon sok kérdésem volt, amire nem találtam a válaszokat. Folyamatosan éreztem, hogy valami közeleg, és eljön az a pont, amikor változtatnom kell az életemen... és egyszer csak kihúzták a szőnyeget alólam. Eldöntöttem, hogy segítséget kérek. Azon gondolkodtam, hogy hol találom meg a kérdéseimre a válaszokat. Érdekelt a Nemurológia, az NLP, az angyali útmutatás, ezotéria, kineziológia. Ekkor jutott eszembe Móni. Egy szakember, aki jártas mindezekben, és ő tudni fogja, hogy mikor mire van szükségem.
A coaching folyamat nekem olyan, mint egy utazás. Egy belső utazás. Kell ehhez egy jó vezető, mert egyedül előre jutni nehéz. Ráadásul, ha Mónival utazom, biztosan tudom, hogy jó úton járok. Hogy miben segít? Módszereket ad arra, hogy hogyan segítsek önmagamon. Olyan szórakoztató, érdekes módszereket tanultam, amik színessé teszik mindennapjaimat, amik pozitivitást varázsolnak az életemben, amikkel fejleszthetem önmagam, amiknek gyakorlása örömet és sikerélményeket okoz a mindennapokban. Móni megtanított arra, hogy hogyan halljam meg magam, hisz kérdéseimre a válaszok mind bennem voltak és vannak. Ő ezt a belső hangot felhangosította. :)

Szívből köszönöm! :)
Gábi

Gábi - Corporate Coaching

Több mint egy évtizedet töltöttem azzal, hogy minél függetlenebb legyek a nagyobb szervezetektől, önállóan és függetlenül dolgozzam. Ezen a tréningen azt a harmonikus, emberközpontú működési módszert ismertem meg, ami eddig hiányzott az életemből.

Pazár Kinga - Iránytű vezetőknek

Az organikus vállalkozói szemlélet egészen más, mint a megszokott üzleti gondolkodás. Nekem egyik sem volt, ezért már a kezdetektől lubickoltam az újszerű megközelítésben. Bár a felnőtt oktatás nem tipikus vállalkozás, inkább projekt szerű együttműködés a trénerek között, mégis sikerült kis vállalkozásomat fenekestül felforgatni. Még mindig alakulóban a bizalmon és a gondolatok szabad áramlásán alapuló közösség. A Móni által tartott tréningen nemcsak elméleti ismereteket szereztem, hanem olyan, néha játékos feladatokon keresztül tapasztaltuk meg a vezetői kompetenciákat, hogy azok szinte észrevétlenül irányítják azóta a gondolkodásomat.
Külön kiemelném a tréningen tapasztalható támogatói légkört, amely szintén Mónika autentikus vezetői hozzáállásának pozitív hozománya :) .

Dr. Stenger Györgyi - Iránytű vezetőknek

Óvatosan ezzel a tréninggel!! Ha aktívan, alaposan végigcsinálod, mire befejezted, már nem az az ember vagy, mint amikor elkezdted. Nyitottabb, harmonikusabb, emberibb leszel. KELL EZ NEKED?

Sághy Margit - Iránytű vezetőknek

Ez a tanfolyam egy IRÁNYTŰ. Ha nem jó irányba mész, használd, és megmutatja a jó utat.

Kovács Judit - Iránytű vezetőknek

Azt szeretném, hogy a dolgok valóban megváltozzanak... ez az Iránytű (nem csak) vezetőknek képzés alapgondolata... és ehhez számtalan eszközt, lehetőséget, javaslatot ad.
Az egyik legnagyobb erősségének azt tartom, hogy miközben új információkat, megközelítési módokat és elméleteket ismertet, a játékos gyakorlatok révén öntudatlanul kezdenek el bennünk dolgozni az új gondolatok.
Mivel a mindennapjainkat is egy rendszer részeként éljük, így az itt hallottak tetszőlegesen átültethetők a magánéleti szférára is, és ezáltal kiegyensúlyozottabbá, harmonikusabbá válik életünk.

Gáspár Szilvia - Iránytű vezetőknek

Nagyon tetszettek a Moncsi órái - hazaúton és még otthon is szívesen merengtem az aznap hallottakon. Mindig érdekes és elgondolkodtató témáról tanultunk, amit a közbeszúrt játékok is színesebbé tettek. Sok hasznos információval és tudással lettem gazdagabb, magammal és az emberek/kollégák közötti viszonyokkal kapcsolatosan. A képzést mindenkinek ajánlom!

N. Melinda - Iránytű vezetőknek

Még így is, hogy példának tekintett nagyvállalatok vezetőképző programjain és tréningjein csiszolódtam és személyiségfejlesztő anyagok sokaságát dolgoztam fel, még így nyújtotta a képzés a ráeszmélések és értékes felismerések élményének sokaságát. S vajon azoknak mekkora lendületet ad és értéket kínál ez a képzés, akik vezetői karrierjük kezdetén vagy személyiség fejlesztésük korai szakaszában élik át ezt a felfedezést? Nagyon nagyot! Érdemes végigcsinálni mindenkinek!

Szabó András - Iránytű vezetőknek

Nagy szeretettel ajánlom Mónikát, kitűnő szakmai tudása és emberi kvalitásai alapján!

Dr. Stenger Györgyi - NLP Coaching

Móni coaching tudása lehengerlő - ha néha nagyon idegesen és ellenségesen is panaszkodtam neki vagy próbáltam egy vitát indítani, akkor csak nyugodtan, céltudatosan vezetett el a kérdéseivel egy olyan útra, amin már nem is láttam semmi konfliktust vagy bajt, csak megoldási lehetőségeket!

Álmosdi Péter - NLP Coaching

Szolgáltatások

Iránytű (nem csak) vezetőknek

"Ha azt szeretnéd, hogy a dolgok valóban tovább

CV Tuning

Képzés, tanácsadás álláskeresőknek

tovább
további szolgáltatások »

Aktuális

A NŐ örök - Rendezvény !

A nők ösztönösen, máskor tovább

Énkép tréning

Nagy különbség van a között, amit a világról és annak tovább

további aktuális »


Gyakori kérdések

további gyakori kérdések »