Az egyén, a közösség,
a vállalkozás
fejlesztője.Bemutatkozás

Zachár Mónika, Corporate Coach, NLP Mester és Coach vagyok.


Több, mint 20 éve foglalkozom és beszélgetek különböző gondolkodású, életkorú, pozíciójú és érdeklődésű emberekkel.
Tapasztalataim sokrétűek és széles körűek, amiket az alábbi területeken szereztem: Vendéglátás, Kereskedelem, IT, Telekommunikáció, Logisztikai csoportvezető, valamint 7 és fél évig dolgoztam egy 50 fős vállalatnál, mint Felsővezető.
Egy dolog minden területen felbukkant: bizalommal fordultak hozzám a munkatársaim, az ügyfelek, vendégek és a barátok, ha egy jó beszélgetésre vágytak, vagy valamilyen munka és/vagy magánéleti problémájukra megoldást kerestek.
A "zsiger" megvolt, így tudatosan kezdtem el fejleszteni magam a coaching, mediálás és az NLP területén.
Aktívan részt vettem és közben megtapasztaltam, hogy milyen hatása van egy 50 fős vállalatnál a Szervezetfejlesztésnek, az Organikus szemléletű cégvezetésnek, Vezetői coachingnak, 1 évig tartó közép-és felsővezetői képzésnek. Megtanultam rálátni, hogy egy szervezetben hol vannak a hiányosságok, az erősségek, mikor érkezünk el egy fordulóponthoz, milyen nehézségekkel kell szembenézni és mik a siker első jelei.
Tanulmányaimat és fejlődésemet kiváló tanáraimnak is köszönhetem: Ágostházi Bence, Kőrösi Ákos, Dr. Stenger Györgyi, Takáts Péter, Dr. Tiber Péter, Wiesner Edit.

 

Elérhetőségeim: Kapcsolat

 

A hosszú sorok helyett, rendhagyó módon az alábbi ábra beszéljen helyettem.

 

              Ember:

Zachár Mónika, Corporate Coach, NLP Mester és Coach. Különlegességem a fókuszált figyelemben, a teljes jelenlétben, és a jókor feltett jó kérdésekben rejlik.
Küldetés:

A munkában és/vagy magánéletükben elakadt embereknek megtanítani, hogyan segíthetnek magukon önismerettel.
Alapelvek:

A coaching üléseim bizalomra épített beszélgetések. A tréningeken tisztelettel, hittel, szeretettel fordulok embertársaimhoz, a résztvevők megélt élményeit és az elhangzottakat diszkréten kezelem. Emberi közösségek építésénél figyelembe veszem és tiszteletben tartom az addig bejárt utat, és azt, hogy egy közösség annyit tud fejlődni, mint amennyit a benne lévő emberek tudnak változni.
Célok:

1. Megismertetni, bevezetni és alkalmazni az 50 fő alatti vállalatoknál a Dr. Bernard Lievegoed menedzsment-filozófiai alapelveket, Organikus szemléletű cégvezetést.

2. Aki részt vesz velem egy coaching folyamatban, magabiztos, önbizalommal teli, letisztult célokkal rendelkező, saját életét irányítani tudó emberré váljon.

3. Nagykamaszok egészséges lelkületű felnőtté válásának folyamatában támogatást, segítséget adni.
Szervezet:

Tagja vagyok a CoachOK Szakmai szövetségének, és az NLP Akadémiának.
Folyamat:

Az első találkozó alkalmával minden kötelezettség nélkül beszélgetünk, hogy megtudjuk, működik-e a „kémia”, és tudunk-e közösen, hosszú távon együtt dolgozni a jövőben kitűzött eredményekért. Ezután kezdjük el a közös munkát, előre meghatározott időpontokban és feltételek mellett.
Eszközök:

Iránytű vezetőknek tréning, Corporate Coaching, Közösség építés, NLP Coaching, Nagykamasz Coaching.

Rólam mondták

Egy folyamatos belső feszültséget éreztem...nagyon sok kérdésem volt, amire...

Gábi - Corporate Coaching

Több mint egy évtizedet töltöttem azzal, hogy minél függetlenebb legyek a...

Pazár Kinga - Iránytű vezetőknek
további rólam mondták »

Szolgáltatások

Iránytű (nem csak) vezetőknek

"Ha azt szeretnéd, hogy a dolgok valóban tovább

CV Tuning

Képzés, tanácsadás álláskeresőknek

tovább
további szolgáltatások »